Петър Златанович: Това е нереално, като някаква приказка е

Посвещавам титлата на Небойша Видич, заяви треньорът на Балкан

1024

“Това е нереално, като някаква приказка е. Хората от Ботевград са дали много на този клуб. Не съм се подготвял да казвам нещо специално. Идваш и веднага печелиш титла. Искам да благодаря на хората, които ми дадоха шанс и които вярваха в мен. Искам да поздравя и на човека, който ми помогна да дойда в Ботевград – Небойша Видич. Посвещавам титлата на него. Той ме докара тук и ме превърна в това, което изглеждам в момента“, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след триумфа на своя тим в НБЛ през 2022/2023. 

„Ние изпуснахме много стрелби, не играхме много добре, но Черноморец се представи по-лошо от нас. В този мач просто бяхме по-сигурни, защото имаме много по-опитни играчи. Ротацията ни е по-голяма и всеки, който влиза, има вяра в себе си. Павлин Иванов не завърши срещата, просто не му вървеше играта, но игра добре в серията с ЦСКА и в първия двубой с Черноморец. Това идва от ротацията“, каза още наставникът на шампионите след 3-0 в серията с бургазлии.

Ако миналата година отборът не успя да участва в Шампионската лига заради странични неща, сега очаквам това да бъде една от целите. Бих запазил всички играчи от отбора“, завърши Петър Златанович. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияХристо Захариев: Първа титла като баща и наистина съм много щастлив
Следваща статияВасил Евтимов: Искам всички да се гордеят с това, което постигнахме тази година
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."