13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс: Чувствам, че все още съм заплаха на терена (видео)

Леброн Джеймс: Чувствам, че все още съм заплаха на терена (видео)

Да мога да постигна неща в тази лига, с най-великите играчи, които някога са играли тук, това беше моя мечта, признава 4-кратният шампион в НБА

Леброн Джеймс се превърна в първия баскетболист в историята, преминал границата от 40 000 точки в кариерата си в НБА. Това се случи при загубата на неговия Лос Анджелис Лейкърс от Денвър със 114:124.

„Чувствам, че все още съм заплаха на терена. Все още мога да правя нещата, които правех преди 10 години. Даже и някои неща, които правех преди 20 години“, заяви Леброн Джеймс. 

За мен да бъда на това място в този момент от моята кариера, мисля, че е доста готино. Стоя ли на върха на нещата, които съм правил в кариерата си?! Не. Но означава ли нещо?! Разбира се. Абсолютно. Защо не?! Да мога да постигна неща в тази лига, с най-великите играчи, които някога са играли тук, това беше моя мечта. Да постигам рекорди и да имам важни постижения в моята кариера, всички те означават нещо за мен, добави крилото на Лейкърс.

Очевидно е, че има определен ред, в който постиженията са по-високи от другите, но ще ви излъжа, ако кажа, че това не означава нищо. Защото наистина означава“, каза още 39-годишният баскетболист. 

Леброн Джеймс приключи срещата с 26 точки и вече има общо 40 017 в кариерата си в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани