21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис: Знаем какъв отбор можем да бъдем (видео)

Антъни Дейвис: Знаем какъв отбор можем да бъдем (видео)

За мен нищо няма да се промени, когато Леброн се завърне, смята крилото на Лейкърс

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс в НБА Антъни Дейвис смята, че нищо няма да се промени за него в тима след завръщането на Леброн Джеймс, който се възстановява от контузия. Бившият възпитаник на университета Кентъки бе с основна заслуга за последните победи на „езерняците“ в лигата.

За мен нищо няма да се промени, когато Леброн се завърне. Виждали сме тази ситуация и преди, така че нищо няма да се промени. Мисля, че ще се оправим. Просто се опитваме да намерим химията“, споделя Антъни Дейвис.

Нямаме много време за тренировки. Някой е контузен, така че е важно да използваме максимално времето, което можем да тренираме заедно. Знаем какъв отбор можем да бъдем“, допълва крилото на Лейкърс, чийто тим с баланс от 5-10 и е 13-ти в Западната конференция на НБА.

Антъни Дейвис преминава границата от 30 точки и 15 борби в три поредни мача в лигата, повтаряйки постижения на легенди на клуба от Ел Ей като Елджин Бейлър (17 такива) и Шакил О`Нийл (3).

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани