12.6 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАВиктор Уембаняма блесна срещу Финикс (видео)

Виктор Уембаняма блесна срещу Финикс (видео)

Сан Антонио подчини съперника си за втори път тази седмица

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Сан Антонио би Финикс за втори път тази седмица в НБА. „Шпорите“ се справиха със съперника със 132:121 като гости, с което записаха трети успех в най-силното първенство в света през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Избор №1 от последното издание на драфта в НБА Виктор Уембаняма се развихри за Спърс, нанизвайки рекордните за себе си 38 точки. 19-годишният новобранец бе 15/26 при стрелбата си от игра, както и 5/6 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, френската сензация овладя и 10 борби.

От неговите колеги Зак Колинс отбеляза 19 точки плюс 8 борби. Девин Вайсел се отчете със 17.

Девин Букър се завърна в игра за Финикс и бе близо до трипъл-дабъл – 31 точки, 9 борби и 13 асистенции. Кевин Дюрант приключи с 28 и 6 борби. Грейсън Алън остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Сънс заличиха пасив от 27 точки, за да стигнат до равенство за 116:116 4.21 мин. преди края след тройка на Кейта Бейтс-Диоп. Спърс обаче не се забавиха с отговора, реализирайки следващите 12 точки, включително 10 на Виктор Уембаняма, с което си гарантираха успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 ноември Сан Антонио ще срещне Торонто, докато ден по-рано Финикс ще играе срещу Филаделфия. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – САН АНТОНИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани