8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаМануел Марков: Ще направим всичко възможно, за да бъдем сред водещите отбори...

Мануел Марков: Ще направим всичко възможно, за да бъдем сред водещите отбори в Адриатика

Надявам се на добро начало на сезона за нас, заяви треньорът на Монтана 2003

Мануел Марков ще направи официалния си дебют начело на Монтана 2003 по-късно днес. В 20.00 ч. вицешампионките ще гостуват на Бадел в първия си мач от новия сезон в Адриатическата лига.

Очакванията ми са за труден мач. От една страна, това е първият ни официален двубой и е нормално да не сме в оптимален ритъм. От друга страна, гледахме финалния мач за Суперкупата на Северна Македония, който Бадел спечели, и сме приятно изненадани от добрата игра на противника. Те са добре подбран състав, който играе бърз и атрактивен баскетбол“, смята Мануел Марков.

Свършихме доста сериозна работа като подготовка през последната седмица. Момичетата работиха здраво и се надявам да си свършим работата на терена. Осъзнаваме, че през този сезон Адриатическата лига ще бъде на много високо ниво. Ще направим всичко възможно, за да бъдем сред водещите отбори. Надявам се на добро начало на сезона за нас„, казва още наставникът на Монтана 2003.

Срещата между Бадел и Монтана 2003 можете да проследите тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани