11.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Вярвам в моя отбор

Васил Бачев: Вярвам в моя отбор

Отново ще отстраним Балкан, както направихме и през миналия сезон, сподели гардът на Академик

Искам да поздравя моя отбор за сърцатата игра и желанието, което показахме. Всеки се раздаде на максимума на своите възможности, даже и малко повече от това. Поздравихме се с хубава победа, очаквана за нашия отбор. Те бяха на 100% сигурни, че ще ни победят. Може би този път трябваше да играем не до полунощ, а до 2-3 часа сутринта, за да могат те да ни победят. Ще видим в Ботевград до колко часа ще играем, за да разберем кой е по-добър„, сподели баскетболистът на Академик Васил Бачев след успеха над Балкан с 87:72 в мач от плейофите в НБЛ.

Наистина вярвам в моя отбор и че ще победим в третия мач. Отново ще отстраним Балкан, както направихме и през миналия сезон. Всички сме с такава нагласа, този път показахме, че сме на една вълна. Сигурен съм, че този двубой е тласък за следващия, както и за продължението на плейофите“, добави гардът, който отбеляза 26 точки за победата на пловдивчани.

Смятам, че бяхме по-добри от Балкан във всеки един аспект, особено в защита и в нападение. Играта ни се получи много добре. Мисля, че това ще даде импулс“, бе мнението на Васил Бачев.

Академик отговори на предизвикателството за 1-1 на 1/4-финалите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани