13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: С 22% от тройката е много трудно да спечелиш

Небойша Видич: С 22% от тройката е много трудно да спечелиш

Ние просто не успяхме да намерим нашия ритъм, коментира наставникът на Балкан

Никой не иска неговият отбор да изглежда по този начин. Няма треньор, който иска да види такъв мач. Ще кажа това, което ми каза моят помощник. В тази битка на паркета те отбелязваха, ние – не. Не успяхме да вкараме топката в техния кош. С 22% от тройката е много трудно да спечелиш срещу когото и да е„, коментира наставникът на Балкан Небойша Видич след загубата от Академик Пловдив със 72:87 в мач от 1/4-финалите в НБЛ.

Говоря за здрав баскетбол, но ние просто не успяхме да намерим нашия ритъм и това беше проблем. Едната причина е свързана със защитата, която Академик игра. Ако не вкарваш, няма как да имаш асистенции. По начина, по който изглеждахме, смятам, че тези 14 точки в последните минути бяха прекалено много. Едно от хубавите неща в този мач е, че успях да вкарам юношите при тази разлика. Тези деца, които влязоха тогава, усетиха малко приятна атмосфера“, каза още треньорът на „зелените“.

Не става въпрос за умора, а за подход. Не бяхме готови за битката, която бе на паркета. Това беше нашият проблем. Всичко е до нагласа и до психология“, допълни специалистът.

Академик отговори на предизвикателството за 1-1 на 1/4-финалите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани