21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Не влязохме достатъчно здраво в мача

Димитър Димитров: Не влязохме достатъчно здраво в мача

Ако искаме да продължим в битката за медалите, трябва да подобрим играта си доста, бе мнението на капитана на Балкан

„Не мисля, че е умора. Не влязохме достатъчно здраво в мача. През първата част позволихме на Академик да ни хване 6 борби в нападение, което е непростимо, ако искаме да играем в следващата фаза и да побеждаваме. Второто полувреме бяхме изключително меки. Не играхме така, както трябва със сигурност. Ако искаме да продължим в битката за медалите, трябва да направим сериозен анализ и да подобрим играта си доста„, каза капитанът на Балкан Димитър Димитров след загубата от Академик със 72:87.

Изиграхме доста слаб двубой от гледна точка на защитата, в нападение също не се представихме на добро ниво. Имаме 10 асистенции, което говори красноречиво, че имаме някакъв проблем. Нищо не е свършило, серията отива в трети мач в Ботевград, в който се надявам да покажем друго лице“, допълни крилото, който реализира 13 точки в Пловдив.

Трябва да подобрим твърдостта, с която влязохме в този мач, както и характера. Допуснахме доста лесни кошове от Академик, което отвори разликата“, смята Димитър Димитров.

Академик отговори на предизвикателството за 1-1 на 1/4-финалите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани