14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНационални отбориБългария сред отборите, поднесли изненади в квалификациите за Евробаскет 2025 този месец

България сред отборите, поднесли изненади в квалификациите за Евробаскет 2025 този месец

Германия влезе в "Арена Ботевград" като действащ световен шампион, но Коди Милър-Макинтайър и съотборниците му не се интересуваха от това, написаха за "лъвовете" от официалния сайт на пресявките

България се нареди сред отборите, които поднесоха изненада в първия игрови прозорец на квалификациите за Евробаскет 2025. Това се случи, след като отборът на Росен Барчовски победи Германия с 67:62 в среща от група D на пресявките.

Тази зелена зала в Ботевград е кофти място. Може би България не е спечелила всичките си мачове у дома, но тимът накара доста големи имена да се борят докрай, създавайки доста запомнящи се моменти за местните фенове. 

Коронният момент настъпи през този месец. Германия влезе в „Арена Ботевград“ като действащ световен шампион, спечелвайки трофея в Манила без поражение през 2023 г. Коди Милър-Макинтайър и съотборниците му обаче не се интересуваха от това„, написаха от официалния сайт на пресявките за „лъвовете“.

Националите са с баланс от 1-1 в своята група от квалификациите за Евробаскет 2025. Със същия актив са и останалите тимове – Германия, Черна гора и Швеция.

Следващите мачове на нашите в пресявките ще бъдат през ноември – на два пъти срещу черногорците.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани