9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Направихме това, което се иска от нас

Петър Златанович: Направихме това, което се иска от нас

Ако искаме нещо да се случи, трябва да има много емоция, заяви треньорът на Балкан

Ако искаме нещо да се случи, трябва да има много емоция. Нуждаем се от нея. Както казах и след втория мач, ще бъдем по-шумни в София и не вярвам някой да каже, че не е било така. Това много дава крила и подходихме към мача отговорно. Направихме това, което се иска от нас„, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след успеха на своя тим над ЦСКА с 85:70 в среща от полуфиналите в НБЛ.

Да, бяхме добри в защита, но и стреляме добре от тройката. Това се случи в последните два мача, очаквам да го направим и в следващия. Не мисля, че ще получаваме по-свободни стрелби от тези, които имаме към този момент“, каза още наставникът на зелените“, които водят с 2-1 победи в серията.

На Павлин Иванов това му е най-добрият мач след моето пристигане. Относно Пол Джаксън и Денг Адел, някои хора казаха, че са попълнения, които играят на приливи и отливи. В тази среща направиха разликата, нека видим какво ще направят и в следващата. Открива се шанс да се възползваме от лошото физическо състояние на ЦСКА. Не вярвам, че има отбор, който иска да се пази за евентуален пети двубой. Имаме предимство, ако се стигне до него. Колкото и да е дълга серията, смятам, че изглеждаме по-добре физически. Ще се опитаме да затворим серията още в четвъртия мач“, добави Петър Златанович.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани