18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБруклин не остави шансове на Ню Йорк (видео)

Бруклин не остави шансове на Ню Йорк (видео)

Кевин Дюрант с трипъл-дабъл и по стъпките на Майкъл Джордан

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След като направи официално Жак Вон свой старши-треньор за постоянно, Бруклин спечели за трети път в последните си четири мача в НБА. „Мрежите“ разгромиха Ню Йорк със 112:85 у дома, за да достигнат до общо пета победа в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант приключи двубоя с трипъл-дабъл за Бруклин – 29 точки, 12 борби и 12 асистенции и се превърна в първия играч след легендата Майкъл Джордан през 1988/1989, който отбелязва поне 25 точки в първите 12 мача на своя отбор.

От неговите колеги Сет Къри се включи от пейката с 23 точки. Едмънд Съмнър се разписа с 18 и 5 борби.

Джулиъс Рандъл оформи дабъл-дабъл за Ню Йорк – 24 точки и 11 борби. Ар Джей Барет финишира с 16 и 6 борби. Джейлън Брънсън остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Нетс започнаха ударно и направиха серия от 24-8, за да поведат с 38:22 в края на първата част. До почивката „мрежите“ не намалиха оборотите и чрез Кевин Дюрант, Сет Къри и Джо Харис стигнаха до 69:44, като до финалната сирена не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември Ню Йорк ще приеме Детройт, а ден по-късно Бруклин ще играе срещу Лос Анджелис Клипърс. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани