14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияВасил Бачев: Можем да бъдем много опасен отбор, когато се сработим

Васил Бачев: Можем да бъдем много опасен отбор, когато се сработим

Това бе един отговор на поражението от Миньор 2015, сподели гардът на ЦСКА

„Радвам се много, че спечелихме. Имах контузия, върнах се от нея. Не съм на 100% готов, но се радвам, че стиснахме зъби всички, изиграхме хубав мач и спечелихме. Да, на почивката имаше разговор, че имаме една вкарана тройка и то от Кейлъб Уесън, който си е стрелец по принцип и може да го прави това. Това, че Божо Аврамов дойде в отбора също помага на ротацията, като организация, опит. Днес и Венци Петков ни липсваше. Можем да бъдем много опасен отбор, когато се сработим. Със сигурност не сме на 100%„, сподели баскетболистът на ЦСКА Васил Бачев след успеха над Левски с 85:72 в първото за сезона Вечно дерби в НБЛ.

„Миналата седмица Миньор изигра невероятен мач, а ние от своя страна – много слаб. Казах и тогава, че се надявам това да е най-слабият ни двубой. Радвам се, че бихме отбор, който до днес нямаше загуба и то на негов терен. Това бе един отговор на това поражение от Миньор 2015. Тренирахме добре, играхме добре“, допълни гардът, който се разписа с 15 точки за „червените“ в срещата.

Надявам се вече да няма такива амплитуди при нас. Ние си гоним нашите цели. Срещу Черно море Тича се надявам да играем доста по-добре от мача с Миньор 2015 и по-добре от днес. Важно е във всеки двубой да надграждаме и да си вземем мача срещу Черно море Тича. Те играят добре като гости. Щяха да бият Балкан. Нито един отбор не е за подценяване този сезон. Шумен победи Рилски спортист в Самоков, така че се очаква интересно първенство“, смята Васил Бачев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани