19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМилуоки мина през драма с две продължения, но оцеля срещу Оклахома (видео)

Милуоки мина през драма с две продължения, но оцеля срещу Оклахома (видео)

Бъкс спечелиха за 10-ти път в лигата през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без двама от титулярите си Янис Адетокунбо и Жрю Холидей, които са с контузии, Милуоки достигна до 10-тата си победа в НБА през този сезон. Бъкс минаха през трилър с две продължения, но издържаха срещу Оклахома след 136:132 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: Джейвън Картър наниза рекордните в кариерата си в НБА 36 точки за Милуоки, от които 5 тройки, плюс 12 асистенции. Брук Лопес добави 24 и 13 борби. Марджон Бошан финишира с 19 точки и 8 борби.

Шай Гилджъс-Александър бе най-резултатен за Оклахома и реализира 39 точки, като бе 11/13 от линията за изпълнение на наказателни удари. Трей Ман се включи от пейката с 21 и 6 борби. Джош Гиди остана с 18 точки, 15 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Бъкс пропиляха аванс от 12 точки, който имаха 5 минути преди края. Лу Дорт постави равенство на таблото за 119:119 в края на редовното време, а в последната атака в него Джейвън Картър не успя да реализира.

Надлъгването продължи и в първото продължение, като 0.6 секунди преди края му Шай Гилджъс-Александър с тройка изведе Оклахома напред със 126:125. Успешен наказателен на Брук Лопес прати мача във второ продължение, в което Бъкс удържаха съперника до 2/9 в стрелбата и стигнаха до успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември Милуоки ще има за съперник Сан Антонио, докато Оклахома ще бъде домакин на Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани