11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс с травма в дербито на Ел Ей (видео)

Леброн Джеймс с травма в дербито на Ел Ей (видео)

Крилото на Лейкърс не довърши сблъсъка и напуснa по-малко от 5 минути преди края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс вкара 30 точки преди да напусне терена с болки в левия крак при загубата на Лейкърс от Клипърс със 101:114. Това бе девета поредна победа за „ножиците“ в НБА над съперника в дербито на Ел Ей.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс, който през този сезон на път да се превърне в реализатор №1 в НБА и да остави зад себе си легендата Карим Абдул-Джабар, не успя да доиграе срещата и излезе по-малко от 5 минути преди края. На сметката си той остави още 8 борби и 5 асистенции за 32 минути.

От неговите съотборници Антъни Дейвис вкара 21 точки плюс 9 борби. Трой Браун Джуниър и Ръсел Уестбрук добавиха по 14, като вторият направи и 9 асистенции.

Пол Джордж бе най-резултатен за Клипърс с 29 точки и 6 борби. Норман Пауъл се отчете с 18. Реджи Джаксън се прибра в съблекалнята с 14 точки.

И ОЩЕ: „Ножиците“ нямат загуба в градското дерби от юли 2020 г. и са перфектни в този сблъсък под ръководството на Тайрон Лу, който пое отбора през октомври 2020 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември Лейкърс ще се изправят срещу Сакраменто, а ден по-късно Клипърс ще имат за съперник Бруклин. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани