12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Иван Алипиев: Амбициран съм да сграбча шансовете си

Иван Алипиев: Амбициран съм да сграбча шансовете си

След лагера в Панагюрище бях убеден, че заслужавам това, казва още крилото

Иван Алипиев е част от новата вълна в националния ни отбор. Крилото записа първи минути за представителния ни тим в мачовете от предквалификациите за европейското през 2025 г., които се проведоха миналата седмица.

Бившият възпитаник на Лойола Меримаунт намери място и в окончателния състав на „лъвовете“ за Евробаскет 2022. Иван Алипиев и неговите съотборници ще участват в първия двубой на шампионата на Стария континент, който ще бъде на 1 септември от 14.30 ч. в „Арена Тбилиси“.

След лагера в Панагюрище бях убеден, че заслужавам това. Представих се добре и в контролите в Чехия, а след това играх и в мачовете от предквалификациите за Евробаскет 2025. Не се притеснявам, чувствам се добре в отбора“, коментира Иван Алипиев от Тбилиси.

Все пак, няма как да не си помисля, че животът е странен кръг. Като се сетя къде бях преди няколко месеца… Контузен, изпълнен със съмнения. После си казах – Хей, толкова играчи са минали през много повече тежки травми и играят на най-високо ниво… Ето, сега отивам на европейско първенство и съм амбициран да използвам до последно предоставената възможност и да сграбча шансовете си„, казва още крилото.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани