18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияБрандън Рандолф: Хареса ми начинът, по който играхме

Брандън Рандолф: Хареса ми начинът, по който играхме

В последните няколко месеца успяхме да се стиковаме, споделя гардът на Рилски спортист

„Хареса ми начинът, по който играхме. Свикваме все повече да играем заедно. В последните няколко месеца успяхме да се стиковаме. Започваме да играем добре заедно. Имаме още много мачове, които ни предстоят„, сподели едно от новите попълнения на Рилски спортист Брандън Рандолф след успеха над Левски с 89:73 на старта на сезона в НБЛ.

Рилски спортист би в София на старта на сезона в НБЛ

„Липсата на Еван Бати и Мирослав Васов дава възможност на следващите, които трябва да дадат повече от себе си. Еван ще се завърне скоро, надявам се Миро да се възстанови по-бързо. Трябва да излизаме на паркета и да даваме максимума от себе си. Треньорът винаги ни казва да мислим за защитата и след това за всичко останало. Имахме няколко ситуации, в които не комуникирахме добре, но ще работим“, допълва гардът, който днес остави на сметката на самоковци 16 точки и 5 борби.

„С Деян Карамфилов обичаме да играем заедно. В доста от мачовете сме заедно на терена. Когато той е на терена, това отвлича вниманието от мен и ми дава повече възможности, казва още американецът.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани