10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияРайън Райт: Имаме много потенциал

Райън Райт: Имаме много потенциал

В първенството няма изявен фаворит, ще има много изненади, допълва крилото на Левски

Играхме с по-къс състав, така че се очакваше да има и такива периоди, в които да губим енергия. Имаме много потенциал в определени аспекти на играта, така че трябва да се фокусираме върху това и да работим. След като Алън и Джон се присъединят към състава, ще имаме повече шансове, за да се борим за победи“, каза баскетболистът на Левски Райън Райт след загубата на своя тим от Рилски спортист със 73:89 на старта на сезона в НБЛ.

Рилски спортист би в София на старта на сезона в НБЛ

София е един от любимите ми градове, в които съм играл. Хората са страхотни. Всички от клуба са като семейство. Радвам се, че се върнах. Смятам, че лигата ще бъде много интересна тази година. Няма изявен фаворит, има отбори с много балансирани състави. Смятам, че ще има много изненади“, добави крилото на „сините“, който оформи дабъл-дабъл при завръщането си в България – 19 точки и 10 борби.

Да играя с момчета на 16-17 години е страхотно за мен. Сезонът пред нас е дълъг, така че те ще имат възможност да покажат качествата си. Ако показват тази енергия всеки ден, ще напредват. Най-важното е да продължат да работят“, завърши канадецът.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани