10 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Откъм резултат съм доволен

Бойко Миленков: Откъм резултат съм доволен

И този път загубихме борби, допълва треньорът на Берое

„Откъм резултат съм доволен, откъм игра, като треньор естествено трябва да съм критичен. Пореден мач, в който губим в борбата. И този път загубихме борби – в защита и в нападение срещу Ямбол, който не ни превъзхождаше ръстово. Не мисля, че стояхме добре„, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след победата над ямболии с 94:80 в мач от НБЛ.

„Цяла седмица си говорим, че ни очаква труден мач, защото тук се играе трудно. Ако Ямбол бе в пълен състав, според мен, със сигурност резултатът щеше да е различен. Не подценявам труда, който хвърлихме, но щеше да ни е много по-трудно, ако те разчитаха на всички свои състезатели. С играта, която показахме, можеше дори и да загубим„, добави наставникът на старозагорци, които са с баланс 2-0.

Две поред за Берое в НБЛ (видео)

Ето и какво сподели за двубоя баскетболистът на Берое Мартин Стефанов, който вкара 5 точки:

Дойдохме в Ямбол с идеята, че ще победим. Цяла седмица се подготвяхме за този мач и според мен, това се видя на терена. Те са без двама от основните си състезатели, които ако бяха на игрището, мачът щеше да е друг. Смятам, че се справихме добре, но определено имаме какво още да покажем.”

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани