11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДве поред за Берое в НБЛ (видео)

Две поред за Берое в НБЛ (видео)

Старозагорци се наложиха над Ямбол като гости

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое спечели за втори пореден път в НБЛ през 2022/2023. Момчетата на Бойко Миленков се наложиха над Ямбол с 94:80 като гости в мач от 2 кръг в родния шампионат. Старозагорци са с баланс от 2-0, докато ямболии са с 2 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Дариъс Хол дебютира за Берое с 21 точки и 6 борби. Ти Кей Идоджи добави 16. Корнелиъс Хъдсън се отчете с 14 точки. Александър Тодорович се разписа с 12 и 5 борби. Ерик Димитров вкара 10 точки.

Уил Таварес и Трей Сампсън бяха най-резултатни за Ямбол с по 15 точки, като вторият грабна и 9 борби. Стилиян Иванов се включи от пейката с 13. Георги Герганов се прибра в съблекалнята с 12 точки и 5 асистенции. Павел Маринов остана с 11 и 8 борби.

И ОЩЕ: Извън състава на ямболии за втори пореден двубой бе Иван Лилов. Гардът се възстановява от мускулно разтежение.

КЛЮЧЪТ: Старозагорци бяха по-съсредоточени през първото полувреме и чрез Дариъс Хол, Корнелиъс Хъдсън, Ерик Димитров и Ти Кей Идоджи излязоха напред с 44:33. След паузата чрез Павел Маринов, Стилиян Иванов и Уил Таварес Ямбол сведе пасива си до 3 точки, но Берое реагира и с помощта на Корнелиъс Хъдсън, Ерик Димитров и Александър Тодорович постави на таблото 71:58 в своя полза в края на третия период. В последната четвърт гостите не изпуснаха инициативата и стигнаха до крайното 94:80.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 октомври Берое ще приеме Спартак Плевен, докато ден по-късно (24 октомври) Ямбол ще играе срещу Академик Пловдив.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани