18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДимаджио Уигинс: Много важно беше да покажем отборни усилия

Димаджио Уигинс: Много важно беше да покажем отборни усилия

Българското първенство е много добро, харесва ми, казва още центърът на Рилски

Много важно беше да покажем отборни усилия. Знаехме, че мачът ще е много тежък в защита и мисля, че играхме много здраво. Все още се нагаждам към европейския баскетбол, но треньорите и играчите ми помагат и вършат добра работа. Гледаме ден за ден и мач за мач„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Димаджио Уигинс след успеха над Балкан с 89:83. 

Рилски се пребори с Балкан в дерби в Самоков (видео)

„Трябва да изградим връзките между нас и стига да играем здраво, всичко ще бъде наред. Все още е ранна фаза от сезона и отборите се сработват. Тепърва Рилски ще показва най-добрия си баскетбол. Чувствам се страхотно тук, треньорите ни поставят в добри позиции, за да бъдем успешни. Всичко си зависи от нас, трябва да играем здраво във всеки мач и на всяка тренировка“, добави центърът, които се отчете с 18 точки за самоковци в срещата от 2 кръг в НБЛ. 

Българското първенство е много добро, харесва ми. Има добри високи играчи и гардове. Трябва да играем добре и всичко ще бъде наред“, каза още американецът. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани