5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: В Евролигата получаваш това, което заслужаваш

Александър Везенков: В Евролигата получаваш това, което заслужаваш

Срещу Байерн не показахме какво можем, заяви крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и Олимпиакос допуснаха втора загуба в Евролигата, след като отстъпиха на Байерн Мюнхен с 68:74. Крилото смята, че тимът му не е изпълнил плана си за визитата на немска земя през тази седмица в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Баварската машина спря Везенков и Олимпиакос (видео)

Не играхме със страстта и енергията, която показахме в предишните мачове. Не показахме какво можем. Приближихме се, но не успяхме да откраднем победата. Трябва да си видим грешките и да се поправим”, заяви Александър Везенков след срещата в Мюнхен.

Знаехме, че Байерн играе твърдо и със смени в защита. Не изпълнихме плана си, не се представихме добре в дефанзивен план. Трябва сме по-солидни и да се борим от първата минута. Трябваше да сме по-концентрирани и да се хвърляме за спорните топки, да вложим повече енергия„, добави българинът, който отбеляза 7 точки срещу германците.

Да имаш по един мач на седмица има своите положителни и отрицателни страни. Имаме повече време да разузнаваме противника, но нямаме ритъм и можем да забравим лесно какво се е случило. Това е решението. Ние вече се приспособихме и трябва да продължим напред„, каза още Александър Везенков, който получи 20 минути срещу Байерн.

На теория играта ни хареса, но в крайна сметка получаваш това, което заслужаваш. Ние не заслужавахме да спечелим. Това е Евролигата„, завърши националът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани