18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Доста слабо начало за нашия отбор

Янко Янков: Доста слабо начало за нашия отбор

След пристигането на новите попълнения се вижда, че няма все още добра сработка, смята наставникът на Шумен

Доста слабо начало за нашия отбор. Първата част мога да кажа, че я проспахме и се оказа решаваща за крайния резултат на срещата. Очаквано за мен са проблемите, които имахме в подкошието, превъзхождат ни в борбата – 13 борби повече от нас, но пък ги принудихме да направят доста технически грешки, което ни позволи да се върнем от над 20 точки. Определено след пристигането на новите попълнения се вижда, че няма все още добра сработка в отбора. Много малко време имахме в този състав да работим. Надявам се срещу ЦСКА следващата седмица да покажем по-добра игра“, анализира показаното от своя Шумен наставникът Янко Янков при загубата от Черноморец със 70:85 в мач от НБЛ.

Ето какво каза за двубоя баскетболистът на „жълто-зелените“ Георги Кендеров:

Поведоха ни в началото, натрупаха една преднина, от която се възползваха и я запазиха до края. Ние опитахме да се върнем – върнахме се до 10 точки, но накрая някои ключови ситуации решиха мача.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани