9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Можем само да се радваме на победата

Георги Боянов: Можем само да се радваме на победата

Надяваме се, че ще се подобряваме, сподели крилото на Черноморец

В крайна сметка сме доволни, че победихме. Много добре започнахме мача, страхотно. Мисля, че там, където имахме спадове, трябва да поработим върху тях, защото не сме тренирали заедно две седмици, бяхме с националния отбор. Имаме нов играч в отбора, който тепърва трябва да се интегрира. Другите не са тренирали 5 на 5 последните 10 дни, понеже реално ни нямаше. Бих казал, че можем само да се радваме на победата. Мачът не беше много красив за публиката, което рядко се случва в наши срещи“, сподели баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след успеха в Шумен с 85:70 в двубой от НБЛ.

„Tрябва да работим грешките, които допуснахме, да ги изчистим. Нормално, след две седмици почивка винаги е труден мачът. Срещу когото и да играем, щеше да е труден двубоят. Радваме се, че спечелихме, все пак не сме домакини, като гости навсякъде се играе трудно. Шумен има добър отбор, взели са нови момчета, играха прилично, така че браво и за тях. Ние се надяваме да продължим победната серия. Надяваме се, че ще се подобряваме, защото гоним целите, които сме си поставили“, допълни крилото на бургазлии, които се изкачиха до Топ 3 в родния елит.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани