15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Двубоят приключи след първата част

Васил Евтимов: Двубоят приключи след първата част

Отпуснахме се, но в никакъв случай не им дадохме възможност да се върнат, бе мнението на треньора на Черноморец

Според мен, двубоят приключи след първата част. След това мача просто се доиграваше. Моите играчи се отпуснаха. Затова имаме и 27 грешки, тези грешки да ги намалим до половината, Шумен ще ги бием с 30 точки без никакъв проблем. Просто се отпуснахме, разликата не е 30, а 15 заради нашите 27 грешки. Това е. Иначе борбата я печелим. Шумен вкара точно 70 точки, първата задача изпълнена. Да спечелим борбата плюс 10 – втората задача изпълнена. Единственото, от което съм недоволен са грешките. Но при такава разлика от самото начало, те имаха 2 коша, само 4 точки от началото на мача дълго време“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Шумен с 85:70 в среща от НБЛ.

Отпуснахме се, но в никакъв случай не им дадохме възможност да се върнат. Разликата стигна до 9 точки, но като цяло съм доволен. След дългата пауза очаквах, че ще играем много по-зле от това. Искам да продължим на терена, защото ни чакат важни мачове. След една седмица играем срещу Академик Пловдив, затова искам да се подготвим и да продължаваме. Това е нашата шеста победа поред. Това е рекорд за Черноморец, откакто аз съм треньор“, призна наставникът на „акулите“, които са трети в класирането с баланс от 12-9.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани