9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЯмбол с най-хубавия подарък за ЧРД на Тони Дечев (видео)

Ямбол с най-хубавия подарък за ЧРД на Тони Дечев (видео)

Иван Лилов сложи точка на спора в края с успешен наказателен удар

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ямбол поднесе най-добрия подарък за рождения ден на своя треньор Тони Дечев. Тимът от Града край река Тунджа се справи с Черноморец с 94:92 като гост в мач от 16 кръг в мъжкия ни елит.

И ОЩЕ: Ямболии са седми в класирането с баланс от 5-9, докато бургазлии имат 6 успеха и 8 поражения и са шести.

НАЙ-ДОБРИ: Уили Атууд завърши с 21 точки и 7 борби за Ямбол. Иван Лилов добави 18, 6 борби и 10 асистенции. Ерик МакГил се разписа със 17 точки и 6 асистенции. Андрей Иванов и Фраклин Уилямс приключиха с по 11 точки, като първият грабна и 9 борби.

Марвин Смит бе най-резултатен за Черноморец с 24 точки и 11 борби. Дианте Болдуин го последва с 19, 8 борби и 14 асистенции. Евгени Хаджирусев се прибра в съблекалнята с 18 точки и 6 борби. Уендъл Люис и Константин Коев останаха съответно с по 14 и 10 точки, като вторият овладя и 6 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 38 секунди преди края Иван Лилов постави равенство на таблото за 89:89, като добави още два успешни наказателни удара плюс два от Уили Атууд за 93:89 в полза на ямболии. Тройка на Евгени Хаджирусев даде надежда на бургазлии за 92:93. Иван Лилов реши всичко с успешен наказателен удар за 94:92.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 януари Черноморец ще играе с Берое, а на 2 февруари Ямбол ще излезе срещу Балкан.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – ЯМБОЛ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

5 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани