19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДжеймс Хардън е основна цел на Филаделфия

Джеймс Хардън е основна цел на Филаделфия

Сиксърс ще разчитат да осъществят плана си чрез Дарил Мори

Филаделфия постави начело в списъка си с трансферни цели Джеймс Хардън. Според медиите отвъд океана, Сиксърс търсят варианти за трейд на Бен Симънс, който не е играл за тях в НБА през този сезон.

Според информацията, Филаделфия може да пробва да привлече гарда на Бруклин още сега, по време на сезона. Дори и това да не се случи, от клуба ще опитат да го направят през лятото, като ще разчитат на президента си Дарил Мори. Последният е в близки отношения с Брадата от периода им в Хюстън.

Джеймс Хардън се присъедини към „мрежите“ преди около година, след като бе треднат от Рокетс. През миналия сезон с Нетс гардът достигна до полуфиналите на Изток, където отпадна от Милуоки с 3-4 победи в серията.

През този сезон Бруклин е трети в своята конференция с баланс от 29-17. MVP в най-силното първенство в света през 2018 г. пък има средни показатели от 22.7 точки, 8 борби и 10.1 асистенции в общо 41 мача.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани