18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАЧикаго обърна Атланта за минута (видео)

Чикаго обърна Атланта за минута (видео)

Серия от 7-0 в края осигури успеха на "биковете"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Чикаго триумфира за шести пореден път в НБА. „Биковете“ отказаха Атланта със 112:108 у дома, за да запишат общо 39-та победа в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: ДеМар ДеРоузън премина границата от 35 точки при успеваемост в стрелбата 50% в осми пореден двубой на Булс. Крилото остави срещу името си в статистиката 37 точки плюс 7 борби.

От неговите колеги Зак Лавин се завърна с 20 и 5 борби. С по 12 точки финишираха Никола Вучевич и Ейо Досунму, като първият грабна и 10 борби.

Богдан Богданович бе най-добър за Атланта с 27 точки и 5 борби. Данило Галинари се разписа с 26 и 9 борби. С по 14 точки останаха Трей Йънг и Клинт Капела, като първият направи и 10 асистенции, а вторият овладя и 17 борби.

КЛЮЧЪТ: Минута преди края Булс изоставаха със 105:108, но се стегнаха. Чикаго си осигури успеха със серия от 7-0, дело на ДеМар ДеРоузън и Джавонте Грийн, за да постави на таблото финалното 112:108.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 февруари Чикаго ще спори с Мемфис, а Атланта ще бъде домакин на Торонто. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – АТЛАНТА 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани