14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАЧикаго мина през продължение и удари Милуоки (видео)

Чикаго мина през продължение и удари Милуоки (видео)

"Биковете" стопираха серия от пет поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без контузените Зак Лавин и ДеМар ДеРоузън Чикаго стопира серия от пет поредни загуби в НБА. В своята „Юнайтед сентър“ „биковете“ се пребориха с Милуоки след 120:113 след драма с продължение, за да запишат шести успех в най-силното първенство в света през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Вучевич наниза рекордните за себе си през сезона в НБА 29 точки за Чикаго, гарнирани с 10 борби и 6 асистенции. Коби Уайт добави 23 и 7 асистенции. Айо Досунму финишира с 14 точки, 6 борби и 6 асистенции.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки с 26 точки, 14 борби и 5 асистенции. Брукс Лопес се разписа с 20. Малик Бийзли вкара 19 точки. Деймиън Лилард оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 13 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 1.26 мин. преди края на редовното време Булс водеха със 103:96, но Бъкс стигнаха до обрат чрез Янис Адетокунбо и Брукс Лопес за 106:103. Тройка със сирената на Алекс Карузо прати мача в продължение, в което Никола Вучевич, Коби Уайт и Айо Досунму изковаха успеха на домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември Чикаго ще има за съперник Ню Орлиънс, докато Милуоки ще излезе срещу Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани