17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт не се даде на финалния щурм на Клипърс (видео)

Голдън Стейт не се даде на финалния щурм на Клипърс (видео)

Победа №9 за селекцията на Стив Кър в НБА този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: В намален състав Голдън Стейт удържа Лос Анджелис Клипърс след 120:114 в своята „Чейс сентър“. Това бе девети успех за селекцията на Стив Кър в НБА.

И ОЩЕ: Уориърс не могат да разчитат на Крис Пол и Гари Пейтън II, заради травми, получени по време на дуела срещу Сакраменто на Александър Везенков от НБА Къп. Андрю Уигинс също не бе на линия за срещата, след като е получил травма в ръката.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри вкара 26 точки за Голдън Стейт, които допълни със 7 борби и 8 асистенции. Клей Томпсън добави 22 и 6 борби. Джонатан Къминга се включи от пейката със 17 точки и 6 борби.

Кауай Ленърд бе най-резултатен за Лос Анджелис Клипърс с 23 точки и 7 борби. Ивица Зубац и Джеймс Хардън се разписаха с по 18, като първият овладя и 13 борби за дабъл-дабъл. Пол Джордж остана с 15 точки и 10 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 18 точки през първото полувреме, но позволиха на Клипърс да се върнат в срещата. Гостите намалиха изоставането си до 5 точки в последната част, водени от Пол Джордж, Кауай Ленърд и Джеймс Хардън след 100:105. Моузес Муди, Стеф Къри и Дреймънд Грийн обаче не позволиха обрат в края и Голдън Стейт спечели със 120:114.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата тима ще се срещнат отново на 3 декември (събота) от 23.00 ч. българско време в Ел Ей.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – КЛИПЪРС

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани