8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда преодоля УНИКС Казан (видео)

Цървена Звезда преодоля УНИКС Казан (видео)

Сръбският гранд с девети успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда се върна на победния път в Евролигата. Сръбският гранд надделя над УНИКС Казан с 84:77 като гост в мач от 26 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът на Деян Радонич е с баланс от 9-14 и заема 13-то място в класирането, докато руснаците са седми с 13 успеха и 11 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Калинич се разписа с 20 точки и 6 асистенции за Цървена Звезда. Нейт Уолтърс добави 19. С по 10 приключиха Остин Холинс и Лука Митрович.

Марио Хезоня бе най-добър за УНИКС Казан с 18 точки и 9 борби. Марко Списпу се отчете със 17 и 6 асистенции. Джон Браун остана с 13 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: 1 минута преди края на третата част домакините имаха аванс от 9 точки за 65:56, но допуснаха обрат. През последната четвърт „звездашите“ направиха серия от 15-3, дело на Никола Калинич, Нейт Уолтърс и Арън Уайт, за да излязат напред и до финалната сирена не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 февруари Цървена Звезда ще се изправи срещу Панатинайкос, а три дни по-рано УНИКС Казан ще гостува на Монако. 

СТАТИСТИКА ОТ УНИКС КАЗАН – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани