5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаТрепча на Любо Минчев на финал за Купата на Косово

Трепча на Любо Минчев на финал за Купата на Косово

Отборът на българския специалист отказа Пея

Трепча на Любо Минчев се класира на финал в турнира за Купата на Косово. Отборът на българския специалист отказа Пея с 83:76 на полуфиналите в надпреварата. Това е втори пореден успех за отбора от Митровица през последните дни.

Корбан Колинс финишира със 17 точки за Трепча. Тайръс Кокфийлд и Дрильон Хайризи добавиха по 14, като първият овладя и 10 борби. Андрю Гордън и Самир Зекики вкараха по 11 точки.

Дардан Бериша и Даниел Лекндрай бяха най-добри за Пея с по 17 точки, като вторият грабна и 11 борби. По 14 реализираха Тайрън Уайт и Ариан Чалаку. Едгар Гарубай остана с 12 точки и 5 борби.

Трепча доминираше през по-голямата част от двубоя, като даде само една част на съперника – първата след 10:23. Отборът на Любо Минчев спечели битката под двата ринга, като приключи с общо 45 срещу 38 борби за Пея. Освен това, Трепча показа по-добра успеваемост в стрелбата от тройката – 12/34 срещу 6/21 за противника.

Финалът в турнира за Купата на Косово ще бъде на 13 февруари, а Трепча ще се изправи срещу Башкими.

СТАТИСТИКА ОТ ТРЕПЧА – ПЕЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани