5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Не играем близо до това, което искаме в нападение

Петър Златанович: Не играем близо до това, което искаме в нападение

Когато трябва ще покажем най-доброто, каза още наставникът на Балкан

Ние не играем близо до това, което искаме в нападение. Мога да отдам това на факта, че сме нов отбор. Последният от чуждестранните ни играчи дойде малко късно. Видимо е, че имаме много проблеми в нападение и не сме сплотени. Това са нещата, на които отдавам загубата“, коментира наставникът на Балкан Петър Златанович след поражението от Левски с 64:69 в дербито на 2 кръг в НБЛ през 2023/2024.

Имахме и други опции за позиция 5, като Малик Топин бе една от тях. Със сигурност ще помогне и тепърва ще покаже какво може. Селекцията е завършена в края на сезона. Докато си в игра, по време на шампионата, постоянно си на пазара, ако се налага да смениш нещо или да се подсилиш“, допълни треньорът на шампионите.

Илиян Пищиков е от доста време в мъжкия отбор. В последните 3-4 години той се подготвя постоянно с първия тим. Миналият сезон неговата роля беше различна. Сега е в ротацията и от него се очаква същото, което и от останалите, казва още Петър Златанович.

„На никой не му е приятно да пада. Не мисля, че Балкан през годините е имал някакви убедителни стартове, но през май отборът играе най-добрия баскетбол в последните 5 години. Не казвам, че очакваме месец май, за да бием, но когато трябва ще покажем най-доброто„, завърши той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани