13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияЦСКА-2 продължава с победната си серия в ББЛ А група

ЦСКА-2 продължава с победната си серия в ББЛ А група

„Червените“ спечелиха срещу Енигма Фойерверк

ЦСКА-2 записа четвърта поредна победа в регион Запад на ББЛ А група. В среща, изиграна в столичната зала „Триадица“, тимът се наложи над Енигма Фойерверк с 67:48. След този двубой победителите са с баланс 6-3, докато последният им съперник е с 3-7 и вече е в серия от три последователни загуби.

„Червените“ поведоха с двуцифрена разлика още през първата четвърт, а след края й бяха напред с 19:11. Вторият период бе доста по-равностоен, но с ниска резултатност и много пропуски и от двете страни, а на почивката преднината на ЦСКА-2 от 8 точки се запази, този път при 30:22.

След паузата настъпи нов подем в играта на баскетболистите на Христо Ценов, които дръпнаха и с 18, а последната четвърт започна при 50:34 в тяхна полза. В оставащото време Енигма Фойерверк не успя да застраши сериозно преднината на съперника и победата отиде за „армейците“.

Георги Цеков бе най-резултатен за ЦСКА-2 с 16 точки. Димитър Генов добави 11 и 8 борби. Мартин Русев се отчете с 10 точки и 7 борби. 11 борби овладя Александър Александров.

Любомир Орешаров оформи дабъл-дабъл за Енигма – 16 точки и 11 борби. С 10 точки остана Тодор Захариев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани