4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Всеки сезон се опитвам да съм по-добър от предишния

Александър Везенков: Всеки сезон се опитвам да съм по-добър от предишния

Ако искате да подкрепите крилото на Олимпиакос за Мача на звездите в Гърция, можете да гласувате за него на линка в статията

Александър Везенков бе с ключов принос за победата на Олимпиакос над Панатинайкос в голямото дерби на Гърция след 68:66 в мач от 8 кръг. Крилото остави на сметката на „червено-белите“ 22 точки плюс 7 борби, 2 асистенции и 4 откраднати топки за 38 минути в игра.

Александър Везенков се превърна в кошмар на ПАО в Гърция (ВИДЕО)

„Все още е декември. Нещата трябва да се развиват, трябва да работим и да се усъвършенстваме, за да се представим добре във времето, когато титлите се печелят“, казва Александър Везенков пред официалния сайт на гръцката лига.

Със сигурност това е важна победа за нас. От психологическа гледна точка е важно да вземеш успех в едно такова дерби. Оспорвано е, има много битка, а ти показваш резерви от гледна точка на психиката“, споделя 27-годишният баскетболист.

Трябва да останем концентрирани, сериозни и да се раздаваме на 100%. Предстоят ни много мачове, които трябва да спечелим, за да имаме абсолютно домакинско предимство в плейофите“, смята крилото на Олимпиакос.

В миналото сме виждали както Панатинайкос, така и Олимпиакос да печелят титли от местата на съперника си. Със сигурност е добре да започнем с домакинско предимство в плейофите. Разбира се, че го искаме, но за да постигнем крайната си цел, трябва да останем концентрирани, дисциплинирани и да работим здраво през целия сезон“, допълва българският национал.

Чувствам се добре и всеки сезон се опитвам да се подобрявам, да съм по-добър от предишния. Не почивам, защото предстоят решаващи месеци и трябва да се представя още по-добре. Има място за подобрение„, убеден е Александър Везенков.

„Мачът на звездите е празник на баскетбола. Надявам се колкото се може повече хора да дойдат в залата и всички заедно да се насладим на празника. Това е възможност за играчите от всички отбори да си поговорят, да поиграят, да се посмеят и да си починат дори за ден от задълженията си и напрежението за победа. Нека погледнем по друг начин на баскетбола… вижте, нека бъдем щастливи и се забавляваме, да забравим за съперничествата на отборите. Да му се насладим от душа“, казва още българинът.

Ако искате Александър Везенков да участва в тазгодишното издание на Мача на звездите в Гърция, който ще бъде на 17 и 18 декември, тогава можете да го подкрепите като гласувате за него тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани