18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЦСКА се справи с Берое и e на финал на турнира в...

ЦСКА се справи с Берое и e на финал на турнира в Ямбол

Втори пореден успех за "червените" в контролите

ЦСКА стартира с победа участието си на турнира за Купата на Ямбол. В зала „Диана“ момчетата на Росен Барчовски се наложиха над Берое с 94:79 в първия мач от надпреварата. Това бе втори пореден успех за „армейците“ в проверките.

Брандън Йънг даде тон на ЦСКА с 22 точки, 6 борби, 7 асистенции и 4 откраднати топки. Алекс Симеонов и Мартин Сотиров добавиха по 19, като първият грабна и 9 борби. Венцислав Петков и Андрей Иванов реализираха по 11 точки, като последният овладя и 11 борби за дабъл-дабъл.

Корнелиъс Хъдсън бе най-резултатен за Берое с 23 точки. Дариъс Хол приключи с 13. Мартин Стефанов остана с 10 точки.

Столичани бяха пълни господари под двата ринга, финиширайки с общо 51 борби срещу 21 за съперника. Освен това, „червените“ показаха и по-точен мерник при стрелбата от игра – 52% срещу 40% за старозагорци, за които това бе втора контрола от подготвителния период.

Утре (30 септември) от 19.30 ч., отново в зала „Диана“ ЦСКА ще излезе срещу победителя от Ямбол/Левски. Два часа по-рано Берое ще играе със загубилия.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЦСКА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани