12.6 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНационални отбориХърватия продължава без Боян Богданович (видео)

Хърватия продължава без Боян Богданович (видео)

Крилото остава на твърда позиция относно отказването си

Боян Богданович обяви, че няма да играе повече за националния отбор на Хърватия. 33-годишният баскетболист сподели това пред испанския вестник „Мундо Депортиво“.

Имахме много проблеми с контузии, когато Хърватия трябваше да играе на големи форуми. Цял живот е така. Винаги сме били без най-добрите си баскетболисти. Трябваше да сме по-добри, не знам какво още да кажа“, заяви Боян Богданович, който иска да завърши кариерата си в НБА.

Крилото защитава цветовете на своята родина от 2010 г. Тогава той дебютира за „карираните“ на световното в Турция. Две години по-късно роденият в Мостар играч е изгонен от тима от треньора Ясмин Репеша, заради проблеми с дисциплината.

Боян Богданович участва с Хърватия на европейските първенства в Словения през 2013 г. и през 2015 г. Турция, както и на шампионата на планетата в Испания през 2014 г. Реализатор №1 на Олимпиадата в Рио през 2016 г. със средно по 25.3 точки. 

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Боян Богданович: Мисля, че това е последната ми надпревара

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани