18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияХристо Захариев: Първото полувреме играхме много зле

Христо Захариев: Първото полувреме играхме много зле

Ние не се предадохме, за съжаление в края не вкарахме, каза още баскетболистът на Черноморец

„Това, което ни попречи да спечелим, бе лошият старт на мача. Започнахме безобразно, първото полувреме просто играхме много зле. Нямаше организация, в защита, бяхме много меки и оставихме домакините да вкарват лесни точки. Направиха ни разлика от 20 точки. Ние никога не се предаваме и излязохме пределно мобилизирани през второто полувреме. Имахме стрелба, с която да спечелим, което ме радва, защото се борихме и показахме сърце, което ще ни трябва занапред“, каза баскетболистът на Черноморец Христо Захариев след поражението от Рилски спортист с 67:69 в среща от 13 кръг в НБЛ.

Ние не се предадохме, за съжаление в края не вкарахме, но можехме да спечелим този мач. Сезонът е дълъг, не съм си мислил, че няма да имаме загуби. Разбира се, че ще имаме и още, най-важното е да си вземем поуките“, добави крилото, който се разписа с 23 точки за бургазлии.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани