9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАТони Паркър към Грег Попович: Благодаря ти, обичам те, татко (видео)

Тони Паркър към Грег Попович: Благодаря ти, обичам те, татко (видео)

4-кратният шампион в НБА със Сан Антонио си спомни история от самолет, свързана със своя треньор

Четирикратният носител на трофея „Лари О’Брайън“ със Сан Антонио Тони Паркър се възползва от шанса да благодари на своя треньор Грег Попович. Двамата станаха част от Клас 2023 на Залата на славата в НБА, което се случи на церемония в Спрингфийлд, щата Масачузетс.

Треньор Поп, вие сте невероятен. Мога да говоря много за вас. За това как ми се карахте, с какви думи ме притискахте, но децата ми са в залата, така че ще говоря просто.

Хвърлиха ме в огъня на 19 години. След петия мач в първия ми сезон в НБА, вие ме заведохте в западната част на самолета и ми казахте: Утре си титуляр. Попитах дали това е истина, а вие отвърнахте: Всичко ще бъде наред, още си в началото. Останалото е история. 

Винаги сте бил като втори баща за мен, татко. Оценявам всичко, което направи за мен и семейството ми. Благодаря ти, татко, обичам те“, бяха думите на Тони Паркър към неговия треньор.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани