18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАФиникс повали Клипърс за 3-1 (видео)

Финикс повали Клипърс за 3-1 (видео)

Кевин Дюрант близо до трипъл-дабъл за "слънцата"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс направи още една крачка към втория кръг на плейофите в НБА. „Слънцата“ се наложиха над Лос Анджелис Клипърс със 112:100 като гости и вече водят с 3-1 победи в серията от елиминациите в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант поведе колоната на реализаторите за Финикс с 31 точки, 11 борби и 6 асистенции. Девин Букър го последва с 30, 9 борби и 7 асистенции. Крис Пол се отчете с 19 точки и 9 асистенции.

Ръсел Уестбрук бе най-добър за Клипърс 37 точки и 6 борби. Норман Пауъл финишира с 14. Терънс Ман остана с 13 точки.

И ОЩЕ: Двубоят заради контузия в дясното коляно пропусна Кауай Ленърд, който бе на пейката на „ножиците“ до своите съотборници.

КЛЮЧЪТ: Ръсел Уестбрук бе автор на 14 от общо 22-те точки на Клипърс в последната четвърт, а отборът му намаляваше на два пъти пасива си до 2 точки. Гостите обаче не се огънаха и чрез Тори Крейг, Кевин Дюрант, Крис Пол и Девин Букър стигнаха до двуцифрен аванс, който се оказа достатъчен, за да фиксират 112:100 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Финикс и Клипърс ще бъде на 26 април.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани