19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАЛейкърс отново взеха аванс в серията с Мемфис (видео)

Лейкърс отново взеха аванс в серията с Мемфис (видео)

"Езерняците" с ударна първа четвърт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс си върнаха предимството в серията от първия кръг на плейофите в НБА. „Езерняците“ победиха Мемфис със 111:101 у дома, за да излязат напред с 2-1 в един от дуелите в елиминациите на Запад.

И ОЩЕ: Баскетболистът на Мемфис Дилън Брукс не завърши срещата. Крилото получи неспортменски фаул от 2-ра степен за удар в слабините на Леброн Джеймс. Това се случи в началото на второто полувреме.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис бе много полезен за Лейкърс и оформи дабъл-дабъл – 31 точки и 17 борби. Леброн Джеймс добави 25, 9 борби и 5 асистенции. Ди`Анджело Ръсел се отчете със 17 точки и 7 борби.

Джа Морант бе над всички за Мемфис с 45 точки, 9 борби и 13 асистенции, като бе 6/10 за дъгата. Дезмънд Бейн финишира с 18 и 5 борби. Джерън Джаксън Джуниър остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс поставиха ударно начало на мача, след като спечелиха първата част с 35:9 под бурните овации на феновете си. Дори и силната последна четвърт на Джа Морант, реализирал 24 точки в нея, не успя да попречи на „езерняците“ да вземат победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Лейкърс и Мемфис ще бъде на 25 април.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МЕМФИС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани