13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаМануел Марков: Доволен съм, но ни чака дълъг път

Мануел Марков: Доволен съм, но ни чака дълъг път

Искам да поздравя всички за отборната работа, която свършихме, казва още наставникът на Монтана 2003

Монтана 2003 стартира с успех новия сезон в Адриатическата лига за жени, след като се наложи над Бадел със 77:74 като гост. Победата бе първа в официален двубой за новия наставник на вицешампионките Мануел Марков. 

Разбира се, че съм доволен от победата. Първи официален мач и то в тази негостоприемна зала. Много отбори ще имат проблеми при визитите си на Бадел. Домакините започнаха силно и до полувремето имахме трудности в защита, като в същото време пропуснахме много изстрели. Александра Стояновска беше невероятна в началото, може би фактът, че бяхме агресивни срещу нея по време на мача допринесе за добрата ни игра след почивката, защото тогава определено не беше свежа„, заяви Мануел Марков.

Искам да поздравя всички за отборната работа, която свършихме. Разпределението на точките е доказателство за това, това е нашата сила. Не мога обаче да не спомена представянето на Габриела Николова, която беше невероятна в защита и може би даде искрата на останалите. Със сигурност имам забележки, след като пропиляхме голяма преднина и дадохме надежда на противника. Това не е нормално, защото в този случай сме по-опитният отбор. В тези моменти трябва да сме с по-ясни умове. Продължаваме подготовката си за следващите два мача срещу Бановичи. Сигурен съм, че ни чака дълъг път, за да показваме добър баскетбол„, допълва наставникът на Монтана 2003.

Монтана 2003 донесе първи успех на Мануел Марков в Адриатика (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани