23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАФиладелфия сложи край на сезона за Бруклин (видео)

Филаделфия сложи край на сезона за Бруклин (видео)

Сиксърс се класираха на полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия си осигури място на полуфиналите в Източната конференция на НБА. Сиксърс отказаха Бруклин с 96:88 като гости, за да сложат точка на спора в серията с 4-0 победи и продължават напред.

И ОЩЕ: Джоел Ембийд не бе в групата на Филаделфия за срещата, заради травма в дясното коляно.

НАЙ-ДОБРИ: Тобайъс Харис бе много полезен за победителите и оформи дабъл-дабъл – 25 точки и 12 борби. Джеймс Хардън финишира със 17, 8 борби и 11 асистенции. Тайрис Макси регистрира 16 точки и 8 борби.

Спенсър Динуиди бе най-добър за Бруклин с 20 точки и 6 асистенции. Ник Клакстън също стигна до двойните показатели – 19 и 12 борби. Микал Бриджис остана със 17 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс използваха защитата си и надиграха съперника в повече от осем минути през третия период, в които направиха серия от 21-4. Така гостите спечелиха тази част с 26:15 за 66:63 в своя полза. До финалната сирена Филаделфия не даде инициативата и стигна до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Във втория етап на елиминациите в своята конференция Филаделфия ще се изправи срещу победителя от двойката Бостън/Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани