5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Най-важното е, че победихме

Петър Златанович: Най-важното е, че победихме

На терена ще играят тези, които дават 100% от себе си в защита, добави треньорът на Балкан

„От игрова гледна точка най-важното е, че победихме, за да се класираме втори за плейофите. Имаме още един мач, който трябва да се изиграем максимално професионално, и да се използва като последна подготовка преди плейофите„, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след успеха над Академик със 74:67 в мач от НБЛ. 

Мисля, че следващият мач ще ни помогне допълнително да оправим грешките, които допуснахме в днешния двубой, за да можем да сме максимално подготвени за плейофите„, добави наставникът на ботевградчани, които сa с баланс от 22-7. 
 
„Както всички знаем, мачовете от плейофите се печелят основно със защита и това ще бъде нещото, на което ние ще наблегнем, за да ни донесе резултат. Имаме достатъчно дълга ротация и на терена ще играят тези, които дават 100% от себе си в защита„, завърши Петър Златанович. 

Ето и какво сподели за срещата баскетболистът на Балкан Димитър Маринчешки:

Получи се немного атрактивен мач, но за нас беше важно да вземем победата и да затвърдим второто място. Смятам, че в защита успяхме да свършим прилична работа. Имаме още един мач пред нашата публика, който е хубаво да вземем и да влезем в същинската част на сезона максимално готови. Искам да благодаря на феновете, който дойдоха да ни подкрепят.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани