13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАФиладелфия преодоля съпротивата на Милуоки (видео)

Филаделфия преодоля съпротивата на Милуоки (видео)

Джоел Ембийд спечели дуела с Янис Адетокунбо

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия преодоля пасив от 13 точки, за да стигне до победа над Милуоки със 110:102 у дома. Това бе трети пореден и общо осми успех за Сиксърс в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд приключи с 32 точки, 11 борби и 8 асистенции за Филаделфия. Тайрис Макси вкара 24 плюс 5 асистенции, но не завърши мача, заради контузия в левия крак. Джордж Нианг се включи от пейката със 17 точки.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки и оформи дабъл-дабъл – 25 точки и 14 борби. Боби Портис също стигна до двойните показатели – 21 и 11 борби. Брук Лопес остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Джоел Ембийд се справи с тежестта да носи отговорността през второто полувреме, след като Макси напусна игра. Центърът даде тон на своя тим с 19 точки, 8 борби и 5 асистенции след паузата, за да го изведе до победата с крайното 110:102.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Филаделфия ще играе срещу Минесота, докато на 22 ноември Милуоки ще спори с Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани