20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаФеновете на Олимпиакос искат Везенков да остане в Гърция (видео)

Феновете на Олимпиакос искат Везенков да остане в Гърция (видео)

Собствениците на гръцкия гранд ще дадат всичко от себе си, за да запазят българина в тима

Феновете на Олимпиакос пожелаха Александър Везенков да остане в тима завинаги и да забрави за Сакраменто, който иска да го привлече в редиците си още това лято. Привържениците на „червено-белите“ изразиха ясно своята позиция пред Двореца на мира и дружбата в Пирея, където снощи очакваха отбора на Йоргос Барцокас след спечелената втора поредна шампионска титла в южната ни съседка.

Собствениците на гръцкия гранд – братята Панайотис и Йоргос Ангелопулос са готови да дадат всичко от себе си, за да запазят българина, както и Костас Слукас и Костас Папаниколау, които ще се превърнат в свободни агенти.

„Това е вечер на празненства. Нека не се притесняваме. Да не мислим за следващия ден. Разбираемо е, че и двамата играчи принадлежат на Олимпиакос. Те трябва да останат в Олимпиакос. Искаме ги и ще направим всичко за това„, заяви Йоргос Ангелопулос по повод ситуацията с Везенков и Слукас.

„Уморихте се от това, което преживяхте по време на мача и забравихте Костас Папаниколау. Той все пак е с изтекъл договор. Няма да назовавам имена, но не можем да го забравим, нашият капитан. Докато двамата сме заедно в Олимпиакос, нищо не ни тревожи„, добави Панайотис Ангелопулос.

Олимпиакос вече удължи споразумението на Александър Везенков до 2025 г. От гръцкия гранд могат да си позволят да увеличат заплатата на българина, която към момента е оценявана на около 1.5 млн. евро. Това може да направи евентуалното му преминаване в НБА още по-сложно.

Все пак, договорът на 206-сантиметровото крило включва и клауза за откупуване, свързана с НБА, която е на стойност от над 1 млн. евро.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани