18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков за бъдещето си: Ще помисля много внимателно

Александър Везенков за бъдещето си: Ще помисля много внимателно

Щастлив съм, взехме три титли, добави крилото на Олимпиакос

Награждаването на Олимпиакос и Александър Везенков в Гърция ще се състои утре (17 юни) от 21.15 ч. В събота вечер, в Двореца на мира и дружбата крилото и съотборниците му ще получат шампионската титла в южната ни съседка, която спечелиха снощи. 

Българинът и неговият Олимпиакос триумфираха в серията за златото в гръцкия елит с 3-1 победи срещу Панатинайкос. Последният мач от този дуел бе прекратен при 63:35 след ексцесии по трибуните в „О.А.К.А.“

„Не съм като експерт, но тези неща не са подходящи за спорта, в общество, което е болно на всички нива, това е черешката на тортата. Това не се случва само в тази зала, това е често срещано явление. Преди година загубихме дете заради насилие, какво трябва да се направи, за да спре това?! Не знам какви мерки трябва да се вземат, но нещата трябва да се променят. В цяла Европа всичко върви добре и ние сме изключениеОттук нататък съм щастлив, взехме три титли и загубихме четвъртата в края. Гордея се с всички, те дадоха душата си„, заяви Александър Везенков пред Gazzetta.gr.

„Ние осъждаме всякаква форма на насилие, това е срамно. Нивото на гръцката лига не е като това в Италия, Испания, но има отбори, които представят Гърция в Евролигата, имаме други отбори в други европейски турнири. Янис Адетокунбо дойде да гледа мача, какво ще каже„, добави крилото на Олимпиакос.

„Ще се радвам на това със съотборниците си, защото всяка титла е важна, нищо не се приема за даденост в спорта. Ще разгледам възможностите си и какво трябва да направя. Ако това беше последният ми мач за Олимпиакос, много им благодаря. Но със сигурност ще помисля много внимателно, в момента искам да се отпусна“, допълни Александър Везенков относно бъдещето си.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани