11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЛайфстайлНикола Йокич и компания отпразнуваха титлата в НБА с парад по улиците...

Никола Йокич и компания отпразнуваха титлата в НБА с парад по улиците на Денвър (видео)

И пожарна кола бе част от партито на Нъгетс

Денвър отбеляза първата си шампионска титла с НБА с парад по улиците на града. Нъгетс се забавляваха с феновете си, показвайки пред всички трофея в най-силното първенство в света, спечелен след 4-1 победи в серията срещу Маями преди няколко дни.

„Невероятно изживяване. Нека направим това отново. Искам да бъда на още един парад. Искам да преживея това отново„, заяви треньорът на шампиона в НБА Майк Малоун.

Никола Йокич се качи на пожарна кола по време на парада на своя тим, като бе в компания на дъщеря си Огнена и съотборника си Джамал Мъри. Малкото момиченце носеше шапката на баща си, която имаше надпис „шампион„, а самият той я предпазваше умело от пръските на шампанското. Центърът получи много овации от тълпата, която скандираше „MVP, MVP„.

Добре, добре„, каза той, за да ги успокои и продължи: „Благодаря ви, това е невероятно. Всички ние ще помни този момент през целия си живот.

Крисчън Браун и Диандре Джордан се забавляваха сред привържениците, а Кентавиъс Колдуел-Поуп влезе в ролята на репортер и направи интервю на колегата си Арън Гордън.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани