10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Имаше доста голяма разлика в играта ни през първото и...

Янко Янков: Имаше доста голяма разлика в играта ни през първото и през второто полувреме

Категорично превъзходство на Рилски под двата коша, добави наставникът на Шумен

„Честитя победата на Рилски спортист. Наистина имаше доста голяма разлика в играта ни през първото и през второто полувреме. Втора среща се получава така, като същото стана и в мача с Балкан. Определено, щом има повторение на нещата, трябва да направим по-задълбочен анализ върху ситуацията. Може би, не ни стигнаха и силите„, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от Рилецо със 71:103 в мач от НБЛ.

„Определено Рилски спортист има по-дългата пейка и през второто полувреме не можахме да отговорим на тяхната агресия в двете фази на играта. На полувремето стояхме добре благодарение на това, че грешките бяха малко. Борбите бяха равни, но в края на срещата вече цифрите показват съвсем друго. Категорично превъзходство на Рилски под двата коша, но просто те са много опитен отбор, който се възползва от всяка грешка. Точно това им позволи да отворят и разликата в третата част и впоследствие за нас беше невъзможно да се върнем“, каза още треньорът на „жълто-зелените“, за които по-късно днес предстои визита и на Левски в София от 18.00 ч.

Рилски спортист даде само една част на Шумен (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани