12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаФенербахче укроти Олимпиакос у дома (видео)

Фенербахче укроти Олимпиакос у дома (видео)

4 поред за турския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧВА: Фенербахче ликува за четвърти пореден път в Евролигата. На свой терен отборът на Димитрис Итудис отказа Олимпиакос със 79:77 в среща от 6 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. „Фенерите“ са с баланс от 5-1 и се намират на трето място в класирането, докато гръцкият гранд е осми с 3 успеха и 3 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Йоргос Папаянис завърши с 15 точки за Фенербахче. ДеШон Пиер добави 14. Джонатан Мотли се отчете с 10 точки.

Алек Питърс бе най-резултатен за Олимпиакос с 19 точки и 6 борби. Айзея Кенън се разписа с 15. Найджъл Уилямс-Гос остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха аванс от 13 точки след 46:33 на голямата почивка, но това не пречупи Олимпиакос. След паузата момчетата на Йоргос Барцокас се вдигнаха и дори стигнаха до равенство за 71:71. След това обаче гостите не успяха да спрат Йоргос Папаянис, който се разписа с 8 точки в последните три минути на двубоя и с ключово отиграване в защита.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Фенербахче ще гостува на Партизан, докато същият ден Олимпиакос ще играе срещу Баскония на Коди Милър-Макинтайър.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани