6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда удари Байерн Мюнхен в края (видео)

Цървена Звезда удари Байерн Мюнхен в края (видео)

Серия от 6-0 в края донесе обрат на сръбския гранд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда се върна към победите в Евролигата след четири поредни грешни стъпки. Пред своята публика тимът на Янис Сфайропулос обърна Байерн Мюнхен след 74:68 в среща от 6 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент този сезон. Сръбският гранд има в актива си 2 успеха и 4 поражения, с което се нарежда на 13-то място в класирането, докато немският състав е със същия баланс и е 14-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Милош Теодосич бе много полезен за Цървена Звезда и оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 11 асистенции. Шабаз Нейпиър и Лука Митрович добавиха по 11, като вторият овладя и 6 борби.

Карсън Едуардс бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 16 точки. Айзък Бонга и Леандро Болмаро регистрираха по 12 и 6 борби. Серж Ибака остана с 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха през по-голямата част от срещата, като в третия период авансът им достигна 14 точки. Те обаче не издържаха на енергията, която „звездашите“ получиха от публиката си, за да стигнат до пълен обрат. 1.15 мин. преди края на таблото бе изписано равенство – 68:68. Серия от 6-0, дело на Милош Теодосич, Яго дос Сантош и Джоел Боломбой, остави радостта от успеха в лагера на домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 ноември Цървена Звезда ще бъде гост на Барселона, докато ден по-рано Байерн Мюнхен ще спори с Макаби Тел Авив. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани